Bu Blogda Ara

22 Ağustos 2014 Cuma

Lumia 1320 İçin Cyan Güncellemesi Hazır...

Bütün Lumia kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği Windows 8.1 Cyan güncellemesi bütün cihazlar için aynı anda yayınlanmasa da model model kullanıcılara sunulmaya başlandı. Son olarak21 Ağustos'ta, Lumia 1320 modeli için yayınlanan güncellemeyi Wi-Fi bağlantısı yaparak telefonunuzu güncelleyebilirsiniz. Peki nasıl yaparım ?

Güncellemeyi indirip yüklemeden önce:

Telefonunuzu şarj edin. Şarjı az bir telefon güncelleme esnasında kapanırsa size de servis yolu göründü demektir. Mobil veri kullanımında güncellemenizi önermiyoruz. Paketiniz bitebilir. Bazı durumlarda sizi zorunlu olarak Wi-Fi'ye yönlendiriyor. Güncelleme için bir diğer konuda yeterli alanınızın olması. Yeterli alan yoksa güncellemeyi alamazsınız. Telefonunuzdan yer açmanız gerekli. Ne kadar kullanılabilir alanınız olduğunu görmek için Ayarlar > Telefon depolama alanından bakabilirsiniz. Yeterli alanınız varsa Ayarlar > Telefon güncellemesi'ne dokunun.

Veri ayarlarınız izin verirse güncelleştirmeleri otomatik olarak indir Onay kutusu simgesi onay kutusunu işaretleyin.

Telefonunuzdaki veri ayarları engellerse güncellemeler indirilmez. Örneğin, hem Data Sense hem de Pil Tasarrufu telefonunuzun veri kullanımını sınırlandırabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder